DENİZLİ / ÇİVRİL - Işıklı İlkokulu

Nis

Okulumuz 4-B Sınıfı  Öğretmenimiz Çiğdem ACAR'ın da yer aldığı "Geleceğim, Mesleğim" projesi başlamıştır. Projemizin ürünlerini görebileceğimiz sanal sergi linki aşağıdadır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitlerimizin 108. Yılını Anma Programımızı Okulumuzda Coşkulu bir Törenle Gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin  okudukları şiirler ve gösteriler  büyük beğeni ile izlendi. Çanakkale Geçilmez. Çanakkale Geçilemez.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılını Kutladık.  Kutlama Programı sonunda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Mrt

İlçemizde Düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında, İlkokullar düzeyinde Küre Dalında 3. Sınıf Öğrencimiz Latife Betül ÖZEN Çivril İlçe 1.si olmuştur. Ortaokullar düzeyinde ise 5. Sınıf Öğrencimiz Harun AKAR Pentago Dalında Çivril İlçe 1.si, Kulami Dalında 8. Sınıf Öğrencimiz Burcu ÜNAVCI İlçe 2.si, 7. Sınıf Öğrencimiz Sena Nur ERDOĞAN İlçe 3.sü ve Reversi Dalında da 6. Sınıf Öğrencimiz Elif GÜRDOĞAN İlçe 3.sü olmuştur. İlkokullar 1.si Latife Betül ÖZEN'e ve Ortaokullar 1.si Harun AKAR'a Denizlide Yapılacak olan il finallerinde başarılar diliyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Ara

Çivril Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Bocce Turnuvasında Okulumuz Işıklı Ortaokulu Bocce Takımımız İlçe 1. si.

Küçük Kızlar Bocce Takımımız İlçe 1.si,

Yıldız Kızlar Bocce Takımımız İlçe 1.si,

Yıldız Erkekler Bocce Takımımız Avaraj Hesabı ile kılpayı 1.liği elinden kaçırarak İlçe 2. oldu.

Tüm Öğrencilerimizi Başarılarından dolayı Kutluyorum. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit DOMBAYCI'ya da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kas

Çivril Kaymakamımız Hasan AKBULUT, Belediye Başkanımız Niyazi VURAL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahin KESKİN ve Hayırseverlerimizin Katılımı ile, Okulumuzda Toplu Açılış Törenimizi Yaptık.

Açılış Yapılan Yerlerimiz

1- Fen Bilimleri Laboratuvarı

2- Halı Saha ve Voleybol-Basketbol Sahası

3- Kütüphane

4-Atatürk Büstü

5- Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı

Okulumuza bu imkanları sağlayıp, öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunarak destek olan başta Çivril Belediyemize, Hayırseverlerimizden Mehmet ÇALIŞKAN'a, Semih HACIM'a, Mehmet Ali TOMBUL'a, Mustafa AKINCI'ya ve adlarını sayamayacağım tüm hayırseverlerimize okulumuz adına gönülden teşekkür ediyor, kendilerine sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyoruz.

Okul Müdürümüz Rüstem KURT, 30.06.2020 Günü Görevine Başladı.