DENİZLİ / ÇİVRİL - Işıklı İlkokulu

"Geleceğim, Mesleğim" projesi başlamıştır.

Okulumuz 4-B Sınıfı  Öğretmenimiz Çiğdem ACAR'ın da yer aldığı "Geleceğim, Mesleğim" projesi başlamıştır. Projemizin ürünlerini görebileceğimiz sanal sergi linki aşağıdadır.

11-04-2023

İlkokul çağı çocukları kendileri ve yaşam hakkında zihinsel ve duygusal izlenimleri keşfetmek ve mesleklerle ilgili kimlikleri somutlaştırmak ve gerçekliğe döndürmek için yardıma ihtiyaç duyarlar."Sevdiğiniz işi meslek edinirseniz hayatta bir gün dahi çalışmış olmazsınız" demiş ünlü filozof Konfüçyüs.

Geçmişte, şu anda ve gelecekte en iyi meslek; bireyi en çok tatmin edecek ve tüm yeteneklerini kullanarak kendini geliştirebileceği meslektir.Bu proje ile ilkokul öğrencilerimiz ilgi ve yeteneklerini keşfederek, merak duygularını doyurarak, öğrenme için gerekli bağlantıları kuracaklardır. Öğrencilerin meslekler hakkında gerçek bağlamlarda bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır.

11-04-2023

Yayın: 11.04.2023 - Güncelleme: 16.05.2023 15:28 - Görüntülenme: 101